Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu
Space Expo

READY FOR LIFT-OFF!

Leuk dat je naar Space Expo komt! Selecteer hieronder het aantal tickets dat je wilt bestellen en kies daarna de dag en tijd waarop je naar binnen wilt. Je ontvangt na je bestelling je tickets per mail.

Coronaproof
Voor een bezoek aan Space Expo dien je bij binnenkomst een geldig coronatoegangsbewijs (QR code) te laten zien, in combinatie met een geldig ID. Dit is verplicht voor bezoekers vanaf 13 jaar. Daarnaast ben je in het museum verplicht een mondkapje te dragen en 1,5 meter afstand te bewaren van andere bezoekers.

Je kunt op dit moment een tijdslot t/m 13 februari kiezen en maximaal 12 tickets per tijdslot bestellen.

Kies je ticketsoort

 • Selecteer je tickets
  Prijs
  Aantal
  Subtotaal
 • Volwassen (vanaf 13 jaar, zonder missie toolkit) € 15,00
  € 15,00

  Dit is een regulier ticket voor bezoekers van 13 jaar en ouder. Twijfel je of je ook mee wilt doen met de missie opdrachten? Geen nood, bij de balie van Space Expo kun je last minute ook nog een missie toolkit kopen (€ 5,00, alleen pinnen).

 • Kind (van 4 t/m 12 jaar, inclusief missie toolkit) € 13,50
  € 13,50

  Kinderen van 4 t/m 12 jaar kopen een ticket inclusief een missie toolkit. Hierin zitten leuke opdrachten en experimenten die zij tijdens de Missie in het Museum zullen uitvoeren. Na afloop ontvangen ze een astronautendiploma met de handtekening van André Kuipers én een exclusieve Space Academy Astronautenpatch.

 • Kind (0 t/m 3 jaar) € 0,00
  € 0,00

  Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis entree bij Space Expo. Dit is een 0-euro ticket waarmee je een tijdslot kunt reserveren. Want een tijdslot is voor kinderen t/m 3 jaar ook verplicht. Als je kind ook mee wil doen aan de opdrachten van Missie in het Museum, boek dan het ticket hieronder.

 • Kind (0 t/m 3 jaar, inclusief missie toolkit) € 5,00
  € 5,00

  Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis entree bij Space Expo. Als je kind ook wil deelnemen aan de opdrachten van Missie in het Museum boek dan dit ticket. Dit ticket is inclusief een missie toolkit met opdrachten, een astronautendiploma met de handtekening van André Kuipers én een exclusieve Space Academy Astronautenpatch.

 • Museumkaarthouder (vanaf 13 jaar) € 0,00
  € 0,00

  Dit is een 0 euro ticket voor Museumkaarthouders voor jongeren en volwassenen vanaf 13 jaar waarmee je een tijdslot kunt reserveren. Ben je 13 jaar of ouder en twijfel je of je wilt deelnemen aan de missie opdrachten? Geen nood, bij de balie van Space Expo kun je last minute ook nog een missie toolkit kopen (€ 5,00, alleen pinnen). NB: Neem je Museumkaart ook mee!

 • Museumkids kaarthouders (van 4 t/m 12 jaar, inclusief missie toolkit) € 5,00
  € 5,00

  Museumkids van 4 t/m 12 jaar reserveren een tijdslot en een ticket inclusief een missie toolkit. Hierin zitten leuke opdrachten en experimenten die zij tijdens de Missie in het Museum zullen uitvoeren. Na afloop ontvangen ze een astronautendiploma met de handtekening van André Kuipers én een exclusieve Space Academy Astronautenpatch. NB: Neem je Museumkaart ook mee!

 • Subtotaal: € 0,00
 • Ik heb cadeaubon/code voor gratis toegang.
  Je (kortings-)code is niet geldig. Controleer je code.

  Heb je de code eerder ingevuld maar is de bestelling niet afgerond, dan is de code 15 minuten ongeldig. Probeer het na 15 minuten nogmaals.
  Kortingscode: - € 0,00
 • Totaalprijs
Ticket support